Telekocsi háztól-házig Németországba, Ausztriába és Svájcba

Iszkiri Travel – Utazzon Velünk!Személyszállítás, igény esetén háztól – házig Németországba és Ausztriába 9 személyes kisbuszokkal, heti 3 alkalommal.
Utazási igényeiket sms-ben vagy telefonon várjuk!

Hívjon most!FEBRUÁRI INDULÁSOK

Üdvözlöm!

Csapatunk 6 éve áll a Németországban dolgozók és odalátogatók szolgálatában. Az elmúlt időszakban folyamatosan azon dolgoztunk, hogy Önöknek a legkiválóbb szolgáltatást nyújthassuk, akár háztól-házig szállítással!
Figyeltük az Önök reakcióit és ennek tükrében javítottuk hibáinkat, hozzáállásunkat. Bízunk benne, hogy sikerrel jártunk!

Kérem keressenek bizalommal és győződjenek meg róla személyesen is!

Üdvözlettel: Szentesi Csaba

Útvonal menetrend

Németországba és Ausztriába:

Hétfő – szerda – szombat

Magyarországra:

Kedd – csütörtök – vasárnap

1-es útvonal

Németország felé Ausztrián át

Reggeli indulással! Pécs-Szigetvár-Barcs-Nagyatád-Nagykanizsa-Keszthely-Zalaegerszeg-Szombathely-Sopron-Linz-Passau-Deggendorf-München-Augsburg-Ulm-Reutlingen-Stuttgart-Pforzheim-Karlsruhe-Heidelberg-Mannheim és ezen városok vonzáskörzete.

2-es útvonal

Németország felé Ausztrián át

Reggeli indulással! Pécs-Dombóvár-Kaposvár-Siófok-Székesfehérvár-Linz-Passau-Regensburg-Ingolstadt-Heilbronn-Mannheim és ezen városok vonzáskörzete.

3-as útvonal

Németország felé Ausztrián át

Reggeli indulással! Pécs-Mohács-Baja-Szekszárd-Dunaújváros-Budapest Keleti pu.-Tatabánya-Győr-Linz-Salzburg-Kufstein-München-Memmingen és ezen városok vonzáskörzete.

4-es útvonal

Magyarország felé

Reggeli indulással! Mannheim-Heidelberg-Karlsruhe-Pforzheim-Stuttgart-Reutlingen-Ulm-Augsburg-München-Deggendorf-Passau-Linz-Sopron-Szombathely-Zalaegerszeg-Keszthely-Nagykanizsa-Nagyatád-Barcs-Szigetvár-Pécs és ezen városok vonzáskörzete.

5-ös útvonal

Magyarország felé

Reggeli indulással! Mannheim-Heilbronn-Ingolstadt-Regensburg-Passau-Linz-Székesfehérvár-Siófok-Kaposvár-Dombóvár-Pécs és ezen városok vonzáskörzete.

6-os útvonal

Magyarország felé

Reggeli indulással! Memmingen-München-Kufstein-Salzburg-Linz-Győr-Tatabánya-Budapest Keleti pu.-Dunaújváros-Szekszárd-Baja-Mohács-Pécs és ezen városok vonzáskörzete.

Elérhető települések

A következő városokban és 20-25 km-es körzetükben lehetséges a be-és kiszállás , „abc” sorrendben :

BAJA, Balatonlelle, Barcs, Bóly, Bonyhád, BUDAPEST, Dombóvár, Dunaföldvár, Dunaújváros, Érd, Fonyód, GYŐR, KAPOSVÁR, Keszthely, Komárom, Komló, Mohács, Mosonmagyaróvár, Nagyatád, Nagykanizsa, Paks, PÉCS, Pécsvárad, Sásd, Siófok, SOPRON, SZEKSZÁRD, SZÉKESFEHÉRVÁR, SZOMBATHELY, Szentlőrinc, Szigetvár, Tata, TATABÁNYA, Zalaegerszeg

A következő városokban és 20-25 km-es körzetükben lehetséges a be-és kiszállás , „abc” sorrendben :

Kufstein, Linz, Salzburg, Wels

A következő városokban és 20-25 km-es körzetükben lehetséges a be-és kiszállás , „abc” sorrendben :

Augsburg, Deggendorf, Heidelberg, Heilbronn, Ingolstadt, Karlsruhe, Landshut, Ludwigshafen, Memmingen, Mannheim, München, Passau, Pforzheim, Regensburg, Reutlingen, Rosenheim, Speyer, Stuttgart, Ulm

Videók

FEBRUÁRI INDULÁSOK

Németország – Ausztria felé:

1-3-5-8-10-12-15-17-19-22-24-26-29

Magyarország felé:

2-4-6-9-11-13-16-18-20-23-25-27-30

Kedves Iszkiri-Travel!
„ Minden tiszteletem és elismerésem a tiétek! Külön köszönet Csabának a gyors, preciz, intézkedésért és persze a két kiválló sofőrnek. Nagyon örülök, hogy mellettetek döntöttem, amikor sürgősen utaznom kellett Magyarországra.
Tegnap június 10-én József volt a söfőr és nagyon jól éreztem magam az út során. Kedves, segítőkész, rugalmas és nagyon odafigyelő volt. Június 11-én vissza németországba pedig Jánoshoz volt szerencsém. Róla is csak csupa jót tudok mondani, ugyanúgy mint a kollégájáról. János viccesen megjegyezte az út során, hogy a negativ kritka is lehet épitő jellegű, hát én még egy apró negativumot sem tudok rólatok mondani. Minden úgy tökéletes, ahogy csináljátok.
Mindenkinek szívből ajánlani tudom őket ha gyors, pontos, rugalmas, odafigyelő, segitőkész és tapasztalt utaztatókat keres.
További sok sikert és szerencsés utakat kivánok nektek!
Ti vagytok a LEGJOBBAK!!!!! ”

Köszönettel: Ildi

Tisztelt Csaba!

„ Ezúton szeretném meg köszönni önnek a sok év munkáját amivel lehetővé tette nekünk ezt a szolgáltatást. Fantasztikus sofőröket szerződtetett le, hogy biztonságosan és kényelmesen érezhessük magunkat az út során. Nekem sikerült az oda-vissza úton is ugyan azzal a sofőrrel utaznom. Nagyon elégedett voltam Csabával aki az út során mindenkire nagyon oda figyelt barátságos,segítőkész volt és nagyon jól vezetett. Örülök, hogy önöket választottam és ha legközelebb útazom akkor is csak önt fogom felhivni.”

Honner Szimonetta

Tisztelt Csaba!

Köszönöm az utaztatàst.Már töbször utaztam veletek nem is keresek más társaságot! Barátságos pontos csapat! Csak ajánlani tudom őket! 5*

Szokol Kinga

Nagyon elégedett vagyok, nagyon pontos, segítőkész, megbízható társaság! Kellemes volt az utazás! Nagyon szépen köszönöm! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ignácz Katalin

2017. május 18-án utaztam
Emmeringből, Magyarországra. Ilyen szolgaltatóval nem találkoztam, mely utazásomat felejthetetlenné tette. Köszönöm Csabinak, hogy mindent megtett emberi, barátságos magatartásával, hogy ne érezzük az út monoton hangulatát. Úgy erkeztünk Magyarországra, szinte észre sem vettem, hogy átjöttünk kis országunkba.
Köszönöm CSABI, te nagy betűs ember vagy!
Kiváló szolgáltató, precíz, pontos. Fogok még veletek utazni!

Mittly Marika

„ Ezúton szeretném megköszönni, hogy mint már sokadszor, most is szerencsésen megérkeztünk Magyarországra. A gépkocsivezető kedves, udvarias, segítőkész, pontos. Köszönöm hogy ismét veletek utazhattam! Mindenkinek csak ajánlani tudom ha megbízható, olcsó és gyors utaztatót keres. További balesetmentes közlekedést kívánok! ”

Vállalkozásunk számokban

Eddig velünk utazók

Pozitív visszajelzés

Megtett km

... Heti kávé adag 😀

Videók

Kapcsolat

Bármi kérdése van keressen minket bizalommal!

Felhívjuk a figyelmét mindenkinek!
Csak a telefonon megerősített helyfoglalásokat fogadjuk el!

+36 (70) 429 6227

Reggel 7:00-től este 20:00-ig hívható!